Behandlinger

Cupping behandlinger


Du kan få cupping massage eller cupping som stationær. Begge behandlingsformer er begge meget effektive. Det er en 1000 år gammel detox metode.

Healing & massage


En blid kropsmassage med æteriske olier, som er sammensat til formålet. Dine blokeringer bliver fjernet, så energien kan flyde mere frit i kroppen. Intuitivt oplever jeg hvor dine blokeringer sidder, og healer derefter.

Hypnose meditation


Hypnose meditation er et effektivt redskab til at arbejde med det ubevidste.

Reiki Healing


Reiki er en japansk teknik til stressreduktion og afslapning. Jeg har både reiki 1 & 2 og mestergraden og tilbyder også fjernhealing

Behandlinger

Øreakupunktur


Øreakupunktur er et system til genopretning af balancen af hele det menneskelige system ved at sætte nåle i dele af øret som relaterer til den kropsdel, det væv eller den funktion der ønskes behandlet.


Hot Stone massage


En massage med varme sten, så der tale om en welness terapi. Den får dig til at slappe i hele kroppen ved at lette spændte muskler m.m.

Tarotoplæg med clairvoyance


Du har mulighed for at stille 1 - 2 spørgsmål, hvor jeg stiller ind på dig og trækker 2 kort. Budskaberne optager jeg på lydfil sender til direkte dig.

Trancehealing & Clairvoyance


I forbindelse med min clairvoyance og medie uddannelse, tilbyder jeg trancehealing. Jeg benytter ofte trancehealing som tillæg til min Reiki healing, eller de andre behandlinger jeg tilbyder.

Helse & triggerpunktmassage 


En meget løsningsorienteret massage,hvor jeg tager udgangspunkt i dine behov og ønsker.