Cupping & Cuppingmassage

Cupping terapi 

Cupping terapi er velvære for hele kroppen,


 

Behandlingen kan foregå som cuppingmassage og eller som stationærmassage.

 

Cuppingmassage er en lindrende behandling og en massageform som er yderst effektiv, da denne massage er dybdegående og afspænder og udrenser din krop. I modsætning til alm. massage som trykker musklerne og vævet sammen, virker cupping massage helt modsat ved at suge og udvide bindevævet, så blodcirkulationen stimuleres. Der er tale om en dybdevirkende massage af muskler og bindevæv og den er 5 gange så effektiv en alm. massage. 

 

Så hvis du bla. har muskelspændinger og stagnationer i bindevævet kan det være medvirkende til mange lidelser i din hverdag. Mest kendt er spændingshovedpiner, og rygsmerter og lændesmerter, men langt alvorligere er det, hvis du går med en spænding i for lang tid. F.eks. hvis du har en spænding i den ene side af kroppen for, så vil kroppen kompensere for skævheden, og der vil dermed opstå en overbelastning af både knogler, brusk og led. Dette vil medføre ømhed og slid og måske inflammation og dette vil kan føre til en overbelastning af dit immunsystem.

 

Symptomerne på en spænding vil således ofte vise sig ved symptomer alle mulige andre steder end ved selve ondets rod. For at finde frem til problemernes kilde, må man derfor starte behandlingen der, hvor symptomerne viser sig. Når man retter op her, kan kroppen ikke længere kompensere for den oprindelige ubalance og det kan forværrer ymptomerne flere andre steder, og først når ingen kompensation længere er mulig, vil den bagvedliggende ubalance forsvinde.

 

Sammen med cuppingmassage kan jeg benytte Gua Sha teknik, som også er en massageteknik, som stammer fra Asien, som er en teknik hvor huden skrabes eller gnides. Først smøres området godt ind i olie og derefter skrabes/masseres musklen i dybden med et særligt redskab. Med gentagne strøg, kommer varmen ind i området og derved lindrer det hurtigt eventuelle smerter. Resultatet af Gua Sha massage ses hurtigt og de steder hvor der findes nedsat muskelfunktion, kan der forekomme der røde prikker på huden, Disse vil forsvinder i løbet af få dage og du vil mærke en betydelig lindring i muskulaturen med det samme. (Gu sha teknikken kan fravælges hvis du ikke ønsker den i denne behandling)

Cupping bruges effektivt for

Appelsinhud.

At dæmpe hedeture.

Bindevævslidelser.

Dårligt kredsløb.

Fordøjelses problemer.

Frossen skulder.

Gammelt arvæv.

Golf/tennis albue.

Hovedpine.

Hælspore.

Iskias.


(får bedre flow i blodet omkring ledet)

 

 

Lændesmerter.

Menstruationssmerter.

Muskelproblemer.

Nedsat led funktion.

Skulder og nakkesmerter.

Smerter på benene.

Sportsskader.

Stagnationslidelser.

Strækmærker

Styrker immunforsvaret.

Led stivhed.

Kronisk leddegigt.

 

Jeg tilbyder en behandlingen hvor jeg ofte benytter cuppingmassage før stationær cupping da de sammen udgør en effektiv behandling. Dvs. jeg starter med massagen med cupmassage og efterfølgende sætter jeg cupperne på de områder der har behov for stationære cupping.  Hvis du ikke ønsker den stationære cupping, er det SELVFØLGELIG noget du bare kan vælge fra. Du kan enten skrive det under bestillingen eller sige det til mig når du kommer.