Helse & Triggerpunktsmassage

Helse & triggerpunktsmassage

 

Når du kommer til mig og har bestilt denne helse & triggerpunktmassage, så tager vi først en snak om, hvad dine issues er og hvor du evt. oplever smerter og spændinger. Ude fra vores snak formes din massage, da jeg tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Så den behandlingen du får, vil derfor være helt individuel og unik.

 

Som supplement til din massage vil jeg i sammen råd med dig, benytte mig af nedenstående behandlingsteknikker 

 

Hot Stone massage

Cupmassage

Øre akupunktur

Triggerpunktbehandling.

 

For sammen udgør ovenstående teknikker et yderst effektivt værktøj, som er med til at gøre mine behandlinger meget løsningsorienteret, da jeg sætter hele dig og hele din krop i fokus. 

 


Hvad er et triggerpunkt?

Et triggerpunkt kan findes i en irriteret og anspændt muskel og punktet vil forekomme ømt ved massage. Når man taler om aktive punkter vil der forekomme smerter i området eller der vil være henviste smerter. Det vil sige, at smerten er et andet sted end der, hvor spændingen faktisk sidder. Det kan dette være, at et eller flere triggerpunkter er i en skuldermuskel som derefter forårsager smerte ind i armen.

 

At et punkt er aktivt, skyldes ofte at der er en ubalance i form af en skade eller anden problematik i det område eller der er stress i kroppen. Så oplever du en form for ubalance eller har en skade eller oplever overspændte muskler, vil der typisk være et eller flere aktive triggerpunkter.  Årsagen til et triggerpunkt kan opstå som følge af flere ting:


Akut overbelastning,

Langvarig og/eller ensidig brug af muskulaturen

Svag muskulatur pga. ringe eller forkert motion

Stress i hverdagen,

Vitaminmangel

 

Triggerpunktmassage er en af de mest effektive metoder til behandling af specifikke smertetilstande. Da triggerpunktsmassage er en kombination af massage og tryk, på et hypersensitivt punkt på musklen, hvor spændingen er særligt koncentreret og konstant. Ved et eller flere dybere tryk kan denne spænding afdæmpes og fjernes, således musklen kan slappe af. Under disse tryk udløses der bla. nogle hormoner lokalt i musklen som er med til at smertelindre og få musklen til at slappe af.

Så har du kroniske problemer eller vanskelige muskelsmerter kan dette massage hjælpe og er virker på bla.

 

Stivhed i kroppen

Spændinger i kroppen

Hovedpine & migræne-

Iskias smerter

Lændesmerter

Hold i nakken

Smerter i ryggen

Spændte køber

 

 

En holistisk tilgang er afgørende for enhver god behandling efter min menig og derfor kigger jeg efter årsagen til symptomerne, samtidig med at jeg behandler symptomerne.