Hypnose

Din helt egen hypnose lydfil

Mindfulness = on knappen


Det vil sige at være her og nu og være nærværende.

+

Meditation = Stop op knappen


Det vil sige at stoppe tanke- myldre og lade kroppen nyde stilheden.

=


Hypnose

Hypnose kommer af det græske ord ”hypnose”, som betyder søvn. Det er altså ligesom søvnen en helt naturlig tilstand, alligevel er den, meget forskellig fra søvn.


Hypnose er et kraftfuldt værktøj, fordi man skyder genvej til det ubevidste og kaldet underbevidstheden og ved hypnose kan hurtigt få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende.


Hypnose som bliver brugt til meditation, er den mere indirekte, hvor dit ubevidste sind selv at danne sig sine forestillinger og kan behandle mange problemer og hvis der ligger en følelse bag kan det behandles.


F.eks. måske tænker du meget kritisk om dig selv og fokuserer mere på dine mangler fremfor dine kvaliteter. Med hypnose meditation kan d du vende det tankemønster om og begynder at udnytte det, du er god til.

Kerneord

Med en hypnose - feel good lydfil vil du modtage din helt egen hypnose meditation. Du vælger selv dine 3 kerneord, og disse udvalgte ord vil inspirere mig under min udarbejde af din helt personlige meditation.

 

De 3 kerneord som du kunne f.eks. være:

Ro,

Kærlighed.

Lethed.

 

Vælg de ord, der gør dig godt at tænke på og jeg vil lader mig inspirerer af disse, når jeg indtaler din personlige meditation. Og ja, du læste rigtig, det er en helt personlig meditation til dig,  som har en varighed på 15 til 20 min.

 

Derefter udarbejder jeg din helt egen personlige hypnose og der vil gå max 5 arbejdsdage fra din betaling er gennemført til du vil modtage din personlige lydfilen på mail.