Kontakt til afdøde

Kontakt til afdøde


At miste er meget hårdt og ubarmhjertig og vores savn kan give os meget smerte, som medfører en indre uro. Du har mulighed hos mig som uddannet medie, at få kontakt med dine kære og får vished og trøst. En session hos mig giver dig mulighed for at høre fra en bestemt afdød, ikke at du kan bestille et møde på forhånd, men jeg har aldrig oplevet at de ikke kommer igennem og det lykkes stort set hver gang. 

 

Sådan foregår kontakt til afdøde hos mig


Du enten komme hjem til mig og jeg bor 4690 Haslev eller vi kan mødes online, begge sessioner foregår i en varm og tryg atmosfære.


Jeg skaber kontakt med den eller de afdøde, og beder om at se, høre og føle den eller de afdøde. De billederne og ord jeg modtager og videreformidler jeg direkte til dig. Da jeg ikke kender de afdøde, du ønsker at komme i kontakt med, er det din opgave at genkende. Dvs. jeg spørger dig om de informationer jeg modtager - giver dig menig og det må du udelukkende svare: Ja, nej eller måske.

 

Når kontakten er skabt og du kan genkendt den afdøde, har du mulighed sige noget til din kære og stille spørgsmål. Der er som regel også en besked til dig fra den afdøde, som jeg selvfølgelig viderebringer til dig.

 

Når du vælger kontakt til afdøde, er det vigtigt du er åben for, hvad et “bevis” er.  Det kan f.eks. være den afdødes personlighed, dødsårsag eller fortællinger om den afdødes relationer.

 

Du kan medbringe eller sende et billede af den afdøde, men det er ikke en nødvendighed.