Trancehealing

Trancehealing

Trancehealing er en yderst power ful og stærk form for healing, da healingen kommer direkte fra den åndelige verden. Der vil under din healing blive arbejdet dybt og jeg vil som mediet fungere udelukkende som kanal, for på denne måde, kan guider og specialister arbejde direkte på dig.

 

Jeg vil som healeren & mediet gå i en tilstand af "trance" og hvor dybden af denne kan variere under behandlingen. Ved trance skal det forstås, at jeg som medie vil befinde smig i en anden tilstand af bevidsthed og på den måde er jeg under behandling i meget tæt kontakt til den åndelige verden.

 

Når du modtager en trancehealing, arbejdes der på flere niveauer

 

  • fysisk,
  • mentalt,
  • følelsesmæssigt,
  • spirituelt og
  • sjæleligt.

 

healingen vil altid foregå ud fra din situation og behov, men jeg har ingen indflydelse på, hvad der vil blive arbejdet på, da det er alene op til den åndelige verden, men som udgangspunkt arbejder de på årsager og ikke symptomer.

 

Hvordan du vil opleve en trancehealing kan være helt anderledes end andre du kender, da vi alle er forskellige. Derfor er der mange forskellige oplevelserne, såvel under healingen som efter. Du kan blive påvirket fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, men der bliver KUN arbejdet på det - du er klar til at modtage.


Under din behandling kan du opleve en varme eller kulde, og måske blive du tung i noget af kroppen eller i hele kroppen. Du kan evt. se billeder eller opleve at forskellige følelser komme op til overfladen. Alt hvad du oplever er helt naturligt og lige som det skal være.


Efter healingen vil energien sammen med din egen healings energi begynde at arbejde videre et stykke tid efter en behandling. Varigheden at dette kan være op til 3-4 uger. Der tilbydes en opfølgningsbehandling med trancehealing, men her får du selvfølgelig 10% rabat. De fleste vælger et forløb på 1 til 3 behandlinger

med 4 ugers mellemrum.

  

 


 

 

 

 

 

Trancehealing bruger jeg ofte sammen med Reiki healing, læs lidt om dette her