Clairvoyance

Clairvoyance

Jeg har færdiggjort min 1 1/2 års uddannelse som clairvoyant og medie

Jeg har fået mit diplom efter en veloverstået eksamen.

Til og med 1.7.2021 tilbyder clairvoyance til intropriser


Ønsker du et overblik over din nuværende situation og et dybdegående indblik i de ting der evt. begrænser dig her i livet,  så vil en clairvoyance session hos mig kunne hjælpe dig med at skabe opmærksom på de ting som ligger under overfalden og som har brug for din opmærksomhed.


Flere emner vil blive berørt og der vil være fokus på både din fortiden og fremtid og du vil modtage rådgivning og vejledning, så du kan udvikle dine potentialer,  der vil støtte din personlig udvikling og være med til at træffe de helt rigtige beslutninger for dig, som vil forme det liv, du gerne vil leve.


En clairvoyance giver dig overblik over.:


Kærlighed & Parforhold
Personlig udvikling, negative mønstre
Job & uddannelse
Sorg og krise
Familie & børn
Økonomi, firma m.m.


Hvordan foregår en clairvoyance hos mig.:Lige før din clairvoyance opretter jeg kontakt til den åndelige verden for at komme i kontakt med dine guider og åndelige vejledere. Jeg beder dem om at fortælle mig om dig som person - om din fortid – nuværende situation og fremtiden. Dine guider og vejledere kan kommunikere med mig via symboler – ord eller billeder og udefra disse vil jeg viderebringe beskeder der er til dig på bedst mulig måde.

 

Under clairvoyancen opbygges der et klart billede af dit liv, hvor du er nu, og hvilken retning du kan følge for at virkeliggøre dine mål og ønsker. Du har undervejs mulighed for, at spørge ind til det der bliver sagt, så du kan få et endnu mere uddybende svar.


Til sidst i clairvoyancen kan du stille et spørgsmål, som du evt. ikke har fået svar på under clairvoyancen. Du skal være opmærksom på, at jeg under en clairvoyance altid giver klare svar, men aldrig mere information, end jeg føler du kan håndtere.

 

Du har mulighed for, at optaget clairvoyancen med din mobiltelefon.


Jeg kan tilbyde klassisk clairvoyance, hvor du enten du kommer hjem til mig eller via skype/telefon. Hvilken en af disse former, du skal benytte dig af, er helt op til dig selv. Dog kan jeg ude fra mine erfaringer oplyse dig at clairvoyance udført med personlig kontakt med enten personlig fremmøde eller via online kan virke intens og dybdegående for dig som modtager budskaberne.

Fremfor telefon clairvoyane som ofte bruges, hvis man ønsker en kortere session. Hvis du vælger online benyttes der kamera, så vi på den måde kan skabe en visuel kontakt, hvilket virker rigtig godt for mig og især for dig som modtager af clairvoyancen.


De budskaber der er til dig, vil komme og vil blive videregivet hvad enten, du vælger personlige fremmøde – online eller telefonisk.

 

Jeg glæder mig til vi ses

 


 
 
 
15 min clairvoyance via telefon kr. 150,-
30 min clairvoyance via skype kr. 325,-
45 min clairvoyance via skype kr. 400,-
45 min clairvoyance - hjemme hos mig kr. 450,-
60 min clairvoyance - hjemme hos mig kr. 650-
 
 

Betalingen for clairvoyancen sker 1 time før din aftalte tid via mobilepay 23 67 75 22.


***

Under clairvoyancen er jeg underlagt de etiske regelsæt, som betyder at

jeg tuner ikke ind på 3 voksen part.

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt.


***