Om Anja Dahrup

Clairvoyant, medie & healer


Det alternative & spirituelle har altid været en del af mit liv og min interesse vokser stadigvæk, da jeg ser og oplever alle de mange dejlige muligheder dette giver for at genskabe balance i både vores kroppe og helt ind i vores sjæl. I min hverdag og igennem mit daglige arbejde fokuserer jeg målrettet på, at styrke mit mine evner gennem studier, spirituelle netværk, og meget mere.

 

At væres spirituel handler for mig om at være til stede i min væren og jeg oplever at jeg herved er mere i balance med den jeg er. Min personlig erfaring er, at den vejledning og rådgivning der kommer fra den åndelige verden, giver mening for den som søger. Jeg har søgt og den har hjulpet mig i min personlige udvikling og gør det stadigvæk, hvilket jeg er yders taknemmelig for.


Jeg har altid haft en stor interesse i at arbejde med mennesker og derfor var det helt naturligt for mig at tage en clairvoyant- og medieuddannelse, for på den måde kunne jeg får en teoretisk og dybdegående viden, som kan supplere mine medfødte evner.


Dette føler jeg er en gave, for ved at jeg arbejder med mine mine evner kan jeg både støtte mine klienter, rådgive og vejlede dem, så de kan finde vej i deres personlige udvikling.

I alle mine behandlinger og sessioner, bruger jeg mine alle mine evner og færdigheder. For sammen gør de den hele stor forskel for alle som kommer til mig. Jeg tilrettelægger hver en behandling ud fra hver enkelte klient, så den er byggede op omkring dem, deres behov og ønsker. Det er yderst vigtig for mig som behandler, at alle som modtager en behandling hos mig, oplever fornyet energi, en bedre balance både fysisk og psykisk. Det for fortjener alle.