Husrensning

Husrensning


Bor du i et hus eller lejlighed, og oplever du at du føler dig drænet for energi når du er hjemme, så er der måske nogle ting, som en husrensning og healing af din bolig kan ændre ved.

 

Det kan være at dit hus eller lejlighed er indbegrebet af et “skilsmissehus” og hvis dette er tilfældet, er der en rigtig god grund til at få renset ud i de energier, der befinder sig der, det kan ske ved at du bestiller en healing af dit hus og som vil fjerne de uønskede energier der er, og derved vil du/I få mere “ro på”.

 

Der kan også være dårlige energier i huset som omhandler afdøde, aftryk, stemninger – dvs. ofte energier, som kan virke belastende på en eller flere som bor i huset . Her vil en husrensning også være en rigtig god løsning. 

 

Følgende kan være gode indikatorer på at det vil være et forsøg værd at få renset dit hjem:

 

 • Du oplever at der er uro i dit hjem.
 • Du har tit og ofte hovedpinen eller migræne som du ikke kan forklare.
 • Du oplever halsproblemer, hvor struben trækker sig sammen.
 • Du oplever der er gulvkoldt visse steder i dit hjem, altså uforklarlige.
 • Dit hjem er et skilmissehjem.
 • Uforklarlige konflikter mellem boligens beboere.
 • Oplevelsen af at blive ‘overvåget’ eller iagttaget.
 • Du oplever at der opstår skænderier for let?
 • Du eller andre sover dårligt.
 • Du oplever at der bliver flyttet rund på nogle ting.
 • Hører du lyde i dit hjem, som ikke lige er til at forklare?
 • Der er nogle steder i hjemmet, hvor du bliver utilpas / træt?
 • Du oplever uforklarlig rumsteren eller blinkene lamper, eller tv tænder af sig selv.
 • Siger dit barn at der “er nogen” 
 • m.m.

 

Ved en husrensning sendes de afdøde med respekt og kærlighed videre på deres færd, til det et sted, der er bedre for dem. Efter at sjælene er sendt bort, laves der en healing af huset, så de uønskede energier også fjerens fra dit hjem. Som afslutning på en husrensning udføres der normalt en healing på beboerne også.


En husrensning & healing fjerner noget, der har virket belastende på en eller flere personer som bor der, så efter sådanne en husrensning session vil du/I typisk med det samme eller meget hurtigt efter mærke at du/I har mere energi og har det bedre.


Det er forskelligt, hvor lang tid en husrensning tager – nogle gange skal der 1 - 2 opfølgninger til, men det kommer helt an på husets du/I bor i.

 

shutterstock_261743900

Ønsker du at få et tilbud på husrensningen, så send gerne en mail, en SMS (23 67 75 22) 


Fjernrensning & healing af hus


Der er flere og flere som benytter sig af fjernhusrensning, især når de ønsker at sælge deres hus eller har købt et hus og ønsker at uønskede energier skal fjerns før de flytter ind.

 

Hvis husrensningen foregår via fjernhealing, så vil jeg bede dig om at fremsendes navne på dem der bor der også kæledyr, samt en plantegning og gerne billede af huset. Før sessionen starter, bedes alle beboer forlade hjemmet og være væk altimens husrengning foregår.


Vi aftaler en dag og tid, hvor huset er forladt og på dette tidspunkt vil jeg starte med at mærke efter for evt. dårlige energier/stemninger og åndelig aktivitet/afdøde. Jeg vil notere det jeg oplever og derefter vil jeg rense huset for dårlige energier og stemninger og hjælpe afdøde vidre og sende dem imod lyset.


Jeg vil efter husrensningen ringe dig op og fortælle hvad jeg har oplevet og vi tager en snak over telefonen. Vi aftale et tidspunktet jeg vil sende alle beboerne i huset fjernhealing og rensning af jeres energisystem.Clairvoyant rådgiver & Kropsterapeut Anja Dahrup

Tyttebærvej 5, 4690 Haslev

Mobil.: 23 67 75 22

Mail.:dahrup@dahrup.dk

CVR.: 40564454

Klinikken har åben

Mandag til torsdag fra 15:30

Fredag fra 15:00

Weekenden fra 09:00 til 13:00