Lydfiler med meditationer & mindfulness

Hypnose meditation


Hypnose er et kraftfuldt værktøj, og ved at benytte denne form for kan man skyder genvej til det ubevidste ændre uhensigtmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende. F.eks. måske tænker du meget kritisk om dig selv og fokuserer for meget på dine mangler fremfor dine kvaliteter. Med hypnose meditation kan du vende dette tankemønster om og begynder at udnytte det, du er god til. 

Meditation "indre ro)


Denne meditation kan med fordel bruges hverdag, når du har brug for en velfortjent pause eller har du bare lyst til at forkæle dig selv. Den er med til at stoppe en hver form for tanker mylder og dig mulighed for at slappe af og nyde lyden fra havet. Bruger du den før du skal sove, så vil du hurtig opdage at den får dig til at sove mere roligt og vågner frisk og udhvilet. 

Meditation "mød din skytengel"


Ønsker du at mæde din skytengel og eller har du brug for svar, så kan denne meditation forbedre din egen evne til at fornemme din helt egen intuition.  Så gerne til denne meditation, så tit du kan.
Går du rundt og ønsker at slippe gamle begrænsninger og negative overbevisninger som spænder ben for dig i dit liv, så har du nu mulighed for at få din helt egen hypnose meditation

Clairvoyant rådgiver og kropsterapeut Anja Dahrup