Lydfiler med meditationer & mindfulness


Meditation & mindfulness 

Hypnose meditation

Hypnose er et kraftfuldt værktøj, fordi man skyder genvej til det ubevidste (kaldes også underbevidstheden) På den måde kan man hurtigere ændre uhensigtmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende.


Når Hypnose bliver brugt til meditation er den mere indirekte, hvor dit ubevidste sind selv at danne sig sine forestillinger. På den måde kan man behandle mange problemer og hvis der ligger en følelse bag kan det behandles. F.eks. måske tænker du meget kritisk om dig selv og fokuserer for meget på dine mangler fremfor dine kvaliteter. Med hypnose meditation kan du vende dette tankemønster om og begynder at udnytte det, du er god til. 

Meditation "indre ro"

Tid til en pause eller har du bare lyst til at forkæle dig selv, så kan du med fordele benytte dig af denne meditation. Som er med til at stoppe tankemylder og giver dig mulighed for at slappe af og nyde lyden fra havet.

Meditation " mød din skytengel

Ønsker du svar og forbedre din egen evne til at fornemme din helt egen intuition.

Så gerne til denne meditation, så tit du kan.
Åndedræt - Kommer snart

Med denne lydfil kan du berolige dig. Du kan bruge den i rigtig mange situationer. Fx hvis du har svært ved at falde i søvn eller i en stressende situation. Eller bare hvis du bare trænger til et pusterum i hverdagen. Jeg benytter en teknik der hedder 4-7-8-teknikken og er enkel.


Trækker vejret ind, imens du tæller til 4

Holde vejret, imens du tæller til 7

Pust ud, imens du tæller til 8.


Med denne vejtrækning teknik sætter du du tempoet på din vejrtrækning, det gør, at din krop og hjerne helt automatisk begynder at falde til ro. Du vil opleve, at du føler dig lidt mere afslappet efter bare et par minutter, hvis du benytter denne øvelse i en periode, giver du dig selv en gave. Lige pludselig vil du bruge denne vejtrækning, når du har behov for at berolige dig selv i situationer, hvor det er påkrævet.

Går du rundt og ønsker at slippe gamle begrænsninger og negative overbevisninger som spænder ben for dig i dit liv, så har du nu mulighed for at få din helt egen hypnose meditation