Reiki Healing

 Reiki Healing

Reiki healing er relevant for personer i mange af livets problemstillinger, da en Reiki healing behandling er yderst alsidig. Denne form for healing bruges til at behandle stort set alle sygdomme og tilstande både på mennesker og dyr og situationer. Behandlingen er alsidig, kraftfuld og effektiv og bruges ofte som til tillæg til andre behandlingsmetoder, så som akupunktur, massage og kiropraktik osv. Da deres effekt dermed forøges, når de anvendes sammen med Reiki healing. 

 

En Reiki healing behandling benyttes ofte til 

 

 1. Afhjælpe stress
 2. Afspænde og skabe balance i krop og sind.
 3. Fjerne muskel- og ledsmerter og herunder sportsskader.
 4. Formindske betændelsestilstande og infektioner
 5. Understøtte et evt. medicinsk forløb & nedtone bivirkningerne.
 6. Støtter og styrker dit immunforsvar.
 7. Hjælper dig til at komme dig ovenpå igen efter en sygdom eller skader.

 

En behandling med Reiki healing kan med stor fordel sammensættes med trancehealing, hvilket

mine klienter har haft rigtig god erfaring med. Læs lidt her om trancehealing inden du bestiller og

skriv i bestillingen om du ønsker både reiki healing & trancehealing i din behandling.  

Fjernhealing


 

Med fjernhealing har du mulighed for at sidde der hjemme eller i sommerhuset eller på din ferie og modtage din healingen som er lige så power ful, som hvis du var hjemme mig. Din healing vil arbejde på både på dit bevidste og i dit ubevidste sind, så det rigtig vigtig at du slapper af i trygge og uforstyrret omgivelser under healingen. Du vælger selv den dag og tidspunkt for din healing.

 

Jeg benytter meget gerne trancehealing under en din healing, da Reiki og trancehealing er yders effektiv sammen da de sammen arbejder på kroppen, sjælen og underbevidstheden. Hvis du ønsker trancehealing, kan dette vælges som tillæg når du bestiller.

 

 

Her er nævnt nogle af de problemstillinger healing er godt for

 

 • Fysisk, psykisk og det mentale plan med ubalancer og smerter
 • Træthed og stress
 • Beroligelse for døende
 • Kærlighedsforhold med fastlåsninger
 • Depression
 • Sorg
 • Børn
 • Dyr
 • Arbejdssituationer
 • Eksamensproblematikker
 • Personlig og åndelig udvikling

 

 

Med fjernhealing har du mulighed for at sidde der hjemme eller i sommerhuset eller være på ferie når du modtager din healingen, som er lige så power ful, som hvis du var hjemme mig. Din healing vil arbejde på både dit bevidste og i dit ubevidste sind, så det rigtig vigtig at du slapper af i trygge og uforstyrret omgivelser under healingen.

 

Jeg benytter som Medie gerne trancehealing under en healing, da Reiki og trancehealing sammen er yders effektiv, da de sammen arbejder på kroppen, sjælen og underbevidstheden. 

 

Jeg har som din healer brug for, at vide dit fulde navn ved en fjernhealing, da jeg før healingen stiller ind på dig for at kunne sammensætte din helt egen personlige healing, eller ude fra de symptomer du har skrevet til mig. De symptomer du nævner kan både være af fysiske og psykiske karakterer, så skriv det endelig ved bestillingen, hvis du ønsker healingen sammensat udefra dette.

 

 


Hvordan vil en healing foregå

​Hjemme i min klinik (Reiki og trancehealing 60 min)


Vi snakker lige først og derefter, vil du ligge på briksen under et dejligt tæppe i rolige omgivelser. I starten vil jeg arbejde på med reiki healingen , hvor jeg vil lægge mine hænder forskellige steder på din krop og dine chakra ud fra de beskeder jeg modtager fra Spirit. Under healingen vil jeg 1 - 2 gange gå i trance, hvor jeg enten sidder / står ganske stille. Du vil under hele healingen lytte til dejlig musik og jeg vil ofte være tavs og først når jeg er ude af trancen igen i slutningen vil jeg fortælle dig, hvad jeg oplevede imens, som du er velkommen til at optage dette på en lydfil.


Du vil blive tilbydt godt med væske efter behandlingen, og det er en fordel, at du kan tage det med ro i den første tid efter behandlingen, så energien får tid til i ro at arbejde for dig.​​Fjern trancehealing (30 min incl. 10 lydfil med budskaber)


Inden din healing aftaler vi tid og sted du vil befinde dig under healingen. Det kan være hjemme eller i sommerhus eller hvor du er på den aftalte dag.


På dagen vil jeg sende dig en link med musik før din healing, som du kan lytte og ligger eller sætter dig 5 min før i behagelige og rolige omgivelser. Efter din healing vil jeg fremsende dig din lydfil med de budskaber der kom til mig fra spirit under din healing. Du er meget velkommen til at skrive til mig om din oplevelse efterfølgende, men det er ikke et krav.


Husk atdrikke godt med væske efter behandlingen, og tage det med ro i den første tid efter behandlingen, så energien får tid til i ro at arbejde for dig.​​


Clairvoyant rådgiver & Kropsterapeut Anja Dahrup

Tyttebærvej 5, 4690 Haslev

Mobil.: 23 67 75 22

Mail.:dahrup@dahrup.dk

CVR.: 40564454

Klinikken har åben

Mandag til torsdag fra 15:30

Fredag fra 15:00

Weekenden fra 09:00 til 13:00