Clarivoyance brevkasse

Personlige clairvoyance brevkasse

 

Denne brevkasse er en gratis service, hvor jeg vil besvare et spørgsmål om ugen. Dit spørgsmål og svar bliver ikke offentliggjort her på siden eller andre steder. Derfor kaldes det en personlig brevkasse, da jeg ønsker at du her kan du stille det spørgsmål du ønsker at få svar på og det som der ligger dig på sinde.


Når du modtager en clairvoyance, handler det om at få råd og vejledning fra din guider og åndelige hjælpere, om du vil følge disse er helt op til dig selv. Måske oplever du, at det svar du modtager er lidt anderledes end det du havde håbede på fra starten men tvivl ikke der skal måske gå lidt tid før svaret giver mening


Jeg stiller ind på dig (navn og datoen på hvornår du er født) og det svar jeg modtager, når jeg spørger ind til det spørgsmål du har stillet indtales direkte på en kort lydfil (5 - 10 min lydfil) til dig og sendes uden redigering. 


NB! Af etiske årsager stilles ikke ind på død, ulykke eller på andre voksne og du skal være myndig (fyldt 18 år). 


Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe dig.


Husk at et brevkasse-svar ikke kan erstatte en regulær clairvoyance, du vil her i et brevkasse svar kun modtage nogle inputs & ledetråde. Hvis du ønsker en mere uddybende clairvoyance rådgivning og du vil være sikker på svar på dit spørgsmål - så bestille en 1:1 session. 

 
 
 
 
 
Kryds af, hvis du ønsker at modtage mit nyhedsbrev