Om mig

Lidt om mig og min vision her i livet.

Certificeret clairvoyant og Reikimester og Medie - Anja Meyer Dahrup

Jeg har altid haft en stor interesse i at arbejde med og for mennesker. Derfor var det helt naturligt for mig at uddannede mig til Reikimester og det gav god mening da jeg tog uddannelsen på 1 1/2 år som certificeret clairvoyant.


Jeg føler at disse uddannelser supplere mine medfødte evner fordi de har givet mig en mere dybdegående viden som gør at jeg bedre kan hjælpe andre og gøre en forskel for mine klienter og mig selv her i livet.


Min personlig erfaring har vist, at den vejledning og rådgivning der kommer fra den åndelige verden, giver mening for den som søger. Jeg har selv søgt og spørger gerne den åndelige verden om hjælp i min hverdag. Jeg er dybt taknemlig for at den vejledning og rådgivning jeg har modtaget, har hjulpet mig i min personlige udvikling. Alt dette har været medskabende til at åbne nye døre og skabe nye frugtbare muligheder for mig i livet og det er jeg meget taknemmelig for.


Det at være spirituel handler for mig om, at være til stede i min væren og være tro mod mig selv. Fordi på den måde er jeg i en bedre indre balance, hvilket gør det muligt for mig at hjælpe andre, hvilket er min vision i livet. 


Jeg føler mig fuldendt når jeg arbejder med alle mine evner, da jeg på den måde kan hjælpe mine klienter bedst muligt.

Medfødte evner

Jeg har oplevet at der er folk der spørger mig om hvorfor jeg som clairvoyant kan tage penge for noget som er en medfødt evne.


Dertil vil jeg altid svare med hånden på hjertet, at jeg tager kun penge for min tid og ikke mine evner, da jeg bruger min gave til at hjælpe alle søger. Dette koster ikke noget, men tiden jeg bruger på for at kunne gøre dette, er det jeg tager penge for.


Vi alle er noget særligt hver især og vi alle har vi vores egen rygsæk med her i livet, som er fyldt med gaver, talenter og potentiale. Disse kan vi vælge at bruge på vores mission her i livet.


Vi er alle vigtige og med vores forskelligheder gør vi den helt rigtige forskel, og sammen danner vi en helhed.

 

Som kopsterapeut har jeg en holistisk tilgang til hver en behandling.


Jeg vil altid før en behandling spørge ind til min klient og lytter nøje til deres oplevelse af de problemstillinger og udfordringer de har i deres liv. Sammen vil vi udarbejde en behandlingsforløb som passer til min klients behov lige her og lige nu.


Så derfor er hver en behandling individuelt.


Jeg vil i alle mine behandlinger gøre brug af mine evner og færdigheder, hvis dette er påkrævet og ønsket. For sammen skaber de en helhed og denne helhed gør en stor forskel for alle som kommer til mig.


Det er yderst vigtigt for mig, at alle som kommer til mig, oplever fornyet energi, en bedre balance i både krop og sjæl. 


Clairvoyant rådgiver & Kropsterapeut Anja Meyer Dahrup

Tyttebærvej 5, 4690 Haslev

Mobil.: 23 67 75 22

Mail.:dahrup@dahrup.dk

Cvr.:40564454

 


Balance i krop & sjæl
Mandag - Fredag
15.00 - 19.00
Lørdag - Søndag
09.30 - 14.00
unsplash