Cupping & Cuppingmassage

Cupping Therapy

Behandlingen kan foregå som cuppingmassage og eller som stationærmassage. 

 

Cuppingmassage er en lindrende behandling og yderst effektiv, da den er dybdegående og afspænder og udrenser din krop. I modsætning til alm. massage som trykker musklerne og vævet sammen, virker cupping massage helt modsat ved at suge og udvide bindevævet, så blodcirkulationen stimuleres. Der er tale om en dybdevirkende massage af muskler og bindevæv og den er 5 gange så effektiv en alm. massage. Jeg vil i samarbejde med dig benytte mig af både


 1. Cuppingmassage
 2. Stationær cupping
 3. Gua sha teknik 

Cupping bruges effektivt imod

 1. Appelsinhud.
 2. At dæmpe hedeture.
 3. Bindevævslidelser.
 4. Dårligt kredsløb.
 5. Fordøjelses problemer.
 6. Frossen skulder.
 7. Gammelt arvæv.
 8. Golf/tennis albue.
 9. Hovedpine.
 10. Hælspore.
 11. Iskias.


(får bedre flow i blodet omkring ledet)

 1. Lændesmerter.
 2. Menstruationssmerter.
 3. Muskelproblemer.
 4. Nedsat led funktion.
 5. Skulder og nakkesmerter.
 6. Smerter på benene.
 7. Sportsskader.
 8. Stagnationslidelser.
 9. Strækmærker
 10. Styrker immunforsvaret.
 11. Led stivhed.
 12. Kronisk leddegigt.

 Fysisk og mentalt velvære

Oplever du muskelspændinger og har stagnationer i bindevævet kan det være medvirkende til mange lidelser i din hverdag. Mest kendt er spændingshovedpiner, rygsmerter og lændesmerter, men langt alvorligere er det, hvis du går med en spænding i for lang tid.


F.eks. hvis du har en spænding i den ene side af kroppen for, så vil kroppen kompensere for skævheden, og der vil dermed opstå en overbelastning af både knogler, brusk og led. Dette vil medføre ømhed og slid og måske inflammation og dette vil kunne føre til en overbelastning af dit immunsystem.

 

Symptomerne på en spænding vil langt ofte vise som symptomer alle mulige andre steder end ved selve ondets rod. For at finde frem til problemernes kilde, vil jeg som behandler starte din behandling der, hvor symptomerne viser sig. For når jeg får rettet op her, vil din krop ikke længere kompensere for den oprindelige ubalance.