Rygestop

Rygestop

 

Har du taget valget og ønsker virkelig at være røgfri men oplever at det har svært at stoppe pga. abstinenserne, så kan du øge din chance for at blive røgfri med øreakupunktur. Det er et langt sundere alternativ til rygestop og sammen med din beslutning om at holde op, så er succesraten høj.

 

Fra den dag du stopper, vil du opleve abstinenser, dvs. afhængigheden af nikotin indtræffer, da nikotin er et af de mest vanedannende stoffer der er. Når man stopper med at ryge, skabes der en ubalance i kroppen og i nervesystemet og varigheden kan være helt op til 1 mdr. 

 

Denne måned kan føles meget lang og måske uoverskuelig - men TVIVL IKKE

 

for i den periode kan en eller flere øreakupunktur behandlinger være med til at dæmpe og fjerner de fysiske abstinenser og dermed give dig ro psykisk og få dig til at slappe af.  Det skyldes at denne behandlingsform arbejder med de zonepunkter der sidder i ørerne og disse har forbindelse til resten af kroppen. Da øret er følsomt og zonepunkterne ligger tæt på hjernen, reagerer kroppen meget hurtigt på behandlingerne.

 

Hvordan foregår en rygestop behandling

Jeg bor i Haslev og når du kommer hjem til mig og tager vi en kort snak, for lige at sætte ord på hvorfor du har valgt at være røgfri. Derefter sætter jeg 5 små guld ASP nåle i dit ene øre og dækker dem til med små hudfarvede plaster. Nålene plejer at sidde i øret fra 7 til 14 dage. Behandlingen kan nu gentages og jeg tilråder 2 - 3 yderligere behandlinger, som kan gentages efter 7 - 14 dage, da abstinenserne kan vare op til 21 dage.

 

 

VIGTIG

Den dag du får sat ASP nåle i øret må du IKKE have røget, så den sidste cigaret er senest dagen før rygestoppet. Det er også vigtigt at du ikke bruger nikotin på nogen måder, ej heller nikotinplaser, da virkningen af nålene helt vil ophøre.

 

 

Du har mulighed for at vælge healing til når du påbegynder dit rygestop. Healingen er et super godt supplerende værktøj til akupunkturen, da den gør behandlingen endnu stærkere. Husk valget er dit og selvom du fravælger healingen, vil nålene virke som de skal.

GODE RÅD FØR RYGESTOP!

  • Vær afklaret.

  • Planlæg gerne dit rygestop, så det falder på en fridag.

  • 2-3 uger inden dit rygestop kan du nedsætte dit cigaretforbrug.

  • Skriv dine grunde ned for at stoppe med at ryge.

  • Husk trangen til at ryge kun varer 2 - 4 minutter ad gangen.

  • Afled din opmærksomhed når trangen kommer.

  • Tag din familie med i projektet.

  • Forkæl dig selv, som belønning for dit gode projekt.