Kontakt til afdøde
afdødekontakt via billede eller personlig fremmøde

Kontakt til afdøde


At miste er meget hårdt og forekommer ubarmhjertig og vores savn kan give os rigtig meget smerte. En smerte som medfører en indre uro og vi har derfor brug for at få vished og sagt ordentligt farvel.


Jeg er uddannet medie, vil gerne hjælpe dig med at få skabt kontakt med dine kære, så du kan få denne vished og trøst og få sagt dit farvel eller som mange siger på gensyn.


En session hos mig giver dig mulighed for at høre fra en bestemt afdød, ikke at du kan bestille et møde på forhånd, men jeg har aldrig oplevet at de ikke kommer igennem og det lykkes stort set hver gang.  Afdødekontakt hos mig 


Ønsker du at skabe kontakt til en eller flere du har mistet kan du bestille en session hos mig og jeg bor i Haslev


Således foregår session hjemme hos mig.:

Når sessionen starter skaber jeg kontakt med den eller de afdøde der kommer tilstede. De billederne og ord jeg modtager og videreformidler jeg direkte til dig og da jeg ikke kender de afdøde, du ønsker at komme i kontakt med, er det din opgave at genkende. Dvs. jeg spørger dig om de informationer jeg modtager - giver dig menig og det må du udelukkende svare: Ja, nej eller måske.


Når kontakten er skabt og du kan genkendt den afdøde, har du mulighed sige noget til din kære og stille spørgsmål. Der er som regel også en besked til dig fra den afdøde, som jeg selvfølgelig viderebringer til dig.


Afdøde kontakt via billede indtalt direkte på lydfil. 

 

Ønsker du at skabe kontakt til en du har mistet uden personligt fremmøde, kan du med fordel bestille denne fotosession hos mig.

 

 

Der foregår således.:

 

  1. Du fremsender et billede af personen du ønsker kontakt med
  2. Du oplyser personen navn
  3. Du sender 1-3 spørgsmål du har til personen
  4. Du sender det du ønsker at sige til personen du har mistet

 

Jeg vil skabe kontakt med den afdøde, og bede om at se, høre og føle den afdøde og det som jeg ser, føler og oplever, vil jeg indtale direkte på din lydfil, så du kan genkende personen du ønsker kontakt med. Nu hvor kontakten er skabt vil jeg stille de spørgsmål du har sendt til personen og indtale de svar jeg modtager direkte på din lydfil. Til slut i sessionen vil jeg videregive din besked til den afdøde og spørge om der et en besked til dig, hvilket det som altid er og den vil jeg selvfølgelig også viderebringer til dig.

 

Alle budskaber og svar som indtales sker direkte under kontakten til personen du har miste og jeg videre sender den til dig helt uden redigering.

 

 

afdødekontakt via billede eller personlig fremmøde