Trancehealing - Medie

Trancehealing med

clairvoyance budskaber

direkte på en lydfil som sendes til dig

Denne healing vil understøtte din egens kroppen, naturlig selvhelbredelsesorganisme er yderst powerful og en stærk form for healing. Trancehealing kommer direkte fra den åndelige verden, da jeg som medie stiller mig til rådighed som kanal for deres healing og budskaber til selve din healing.


Der vil under din healing blive arbejdet dybt og jeg vil som mediet fungere udelukkende som kanal, for på denne måde, kan guider og specialister arbejde direkte på dig. Jeg vil som trancehealer & mediet gå i en tilstand af "trance" og hvor dybden af denne kan variere under hele behandlingen. Ved trance skal det forstås, at jeg som medie vil befinde smig i en anden tilstand af bevidsthed og på den måde er jeg under behandling i meget tæt kontakt til den åndelige verden.


Når du modtager en trancehealing, arbejdes der på flere niveauer

  • fysisk.
  • mentalt.
  • følelsesmæssigt.
  • spirituelt.
  • sjæleligt.


Når du modtager trancehealingen, vil det altid foregå ud fra din situation og behov, men jeg har som medie ingen indflydelse på, hvad der vil blive arbejdet på, da det er alene op til den åndelige verden, men som udgangspunkt arbejder de på årsager og ikke symptomer


Din oplevelse kan være helt anderledes end andre du kender, da vi alle er forskellige. Derfor er der mange forskellige oplevelserne, såvel under healingen som efter. Du kan blive påvirket fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, men der bliver KUN arbejdet på det - du er klar til at modtage.

 

Under din behandling kan du opleve en varme eller kulde, og måske blive du tung i noget af kroppen eller i hele kroppen. Du kan evt. se billeder eller opleve at forskellige følelser komme op til overfladen. Alt hvad du oplever, er helt naturligt og lige som det skal være.

 

Efter healingen vil energien sammen med din egen healings energi begynde at arbejde videre et stykke tid efter en behandling. Varigheden at dette kan være op til 3-4 uger. Der tilbydes en opfølgningsbehandling med trancehealing, men her får du selvfølgelig 10% rabat. De fleste vælger et forløb på 1 til 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum.Hvordan vil en healing foregå

​Hjemme i min klinik (Reiki og trancehealing 60 min)


Vi snakker lige først og derefter, vil du ligge på briksen under et dejligt tæppe i rolige omgivelser. Jeg vil lægge mine hænder på din krop og gå i trance, og sidde ganske stille, dog kan jeg under behandlingen skifte position ud fra de beskeder jeg modtager fra Spirit. Du vil under hele healingen lytte til dejlig musik og jeg vil ofte være tavs og først når jeg er ude af trancen igen vil jeg fortælle dig, hvad jeg oplevede imens, og efterfølgende høre om dine oplevelser. Du er velkommen til at optage dette på en lydfil.


Du vil blive tilbudt godt med væske efter behandlingen, og det er til fordel, at du kan tage det med ro i den første tid efter behandlingen, så energien får tid til i ro at arbejde for dig.​​Fjern trancehealing (30 min incl. 10 lydfil med budskaber)


Inden din healing aftaler vi tid og sted du vil befinde dig under healingen. Det kan være hjemme eller i sommerhus eller hvor du er på den aftalte dag.


På dagen vil jeg sende dig en link med musik før din healing, som du kan lytte og ligger eller sætter dig 5 min før i behagelige og rolige omgivelser. Efter din healing vil jeg fremsende dig din lydfil med de budskaber der kom til mig fra spirit under din healing. Du er meget velkommen til at skrive til mig om din oplevelse efterfølgende, men det er ikke et krav.


Husk at drikke godt med væske efter behandlingen, og tage det med ro i den første tid efter behandlingen, så energien får tid til i ro at arbejde for dig.​​Clairvoyant rådgiver & Kropsterapeut Anja Meyer Dahrup

Tyttebærvej 5, 4690 Haslev

Mobil.: 23 67 75 22

Mail.:dahrup@dahrup.dk

Cvr.:40564454

 


Balance i krop & sjæl
Mandag - Fredag
15.00 - 19.00
Lørdag - Søndag
09.30 - 14.00