Hot stone massage

Hot Stone Massage

Hot Stone massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene bereder sig langsomt til hele din krop og trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.


Under massagen kan du mærke, hvordan dine musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditative tilstand. Man kalder også hot Stone massage "energi terapi", da den har en vidunderlig virkning på hele kroppen både fysisk og psykisk. 


Du vil opleve en virkelig lækker behandling, hvor du vil blive masseret med ca. 56 grader varme lavasten. Ét strøg med disse varme sten, svarer til 5-6 strøg med hænderne. Dette gør, at der virkelig trænges ned i muskelvævet og samtidig kan jeg lægge varme sten på kroppens Chakra punkter, hvis dette ønskes. Dette vil stimulere sindet og giver en fantastisk helhed.

 

 

Hot Stone massage har følgende positive virkninger:

 

  1. Øget blodcirkulation i vævet.
  2. Affaldsstoffer ledes væk.
  3. Vævet får friske forsyninger af ilt og næringsstoffer.
  4. Større fleksibilitet og smidighed i muskler og led.
  5. Afspændte muskler, derved mindre ømhed.
  6. Smertelindring af ømme og overbelastede muskler
  7. Større ro i kroppen, og i mange tilfælde en positiv virkning på stress.
  8. Virker meget afbalancerende.
  9. Giver en dyb afspænding i krop og sjæl.
  10. Balance i både krop og sind.

 

 

Jeg bruger basaltsten som er en lavasten, der kan holde på varme i særdeles lang tid, og som er rig på jern og magnesium, hvilket gør den velegnet til massagebehandling og har en afslappende effekt på ømme og trætte og spændte muskler.Kombi-behandling:

Du vil modtage en meget dybdegående massage hvor der veksles mellem Hot Stone massage og almindelig massage. Jeg benytter denne teknik, da de varme sten gør muskulaturen blød, så det er nemmere at massere i dybden.


Du starter med at ligge med de varme sten i ca. 5 minutter under ryggen og på maven, alt imens du vil modtage du får nakkemassage. Derefter vil du modtage Hot Stone Massage med de varme sten på hele ryggen og lænden og til slut en dybdegående massage uden sten.


Behandlingen tager 60 min incl. af og påklædning