Intuitiv massage

Intuitiv healingsmassage

75 min.


Den intuitiv healinmassage som du får hos mig, er en omsorgsfuld og en dybdegående helkropsmassage. Jeg vil bruge dybe og blide massagestrøg, der er kombineret med healing. 


Sammen udgør massagen og healingen en yderst effektivt redskab som vil afhjælpe og løsnes de blokeringer der måtte være i hele kroppen. Energien vil både under og efter massagen flyde mere frit og dit energiniveaue vil blive løftet0 og giver mere klarhed og velvære.


Denne luksus pakke vil gøre en stor forskel for dig, da den er fokuseret på at løse spændingerne i din krop og genskabe balance helt ind i sjælen.


Du kan vælge at få din massagen kombineres med clairvoyance samtaleterapi, som vil foregår under din massage. Du kan på den måde sætter dine egne ord på hvordan du har det, samtidig med at du får sat ord på ude fra de budskaber jeg vil modtage under din massage.


Alt imens massagen tager form, vil samtalen denne dejlig måde blive bearbejdet helt ned og ud af kroppen. 

Fordele ved intuitiv healingsmassage

Følelsesmæssige og mentale ubalancer har det med at sætte sig som blokeringer i kroppens muskler, væv og indre organer og give følgende symptomer


 1. Ømme muskler og led
 2. Muskelinfiltrationer / myoser
 3. Smerter i nakke, skuldre, ryg, ben, arme etc.
 4. Hovedpine
 5. Anspændthed
 6. Uro
 7. Stress
 8. Depression
 9. Angst
 10. Sorg
 11. Traumer


Med denne massage vil modtage en blid og omsorgsfuld massage, som skaber en meget dyb indre ro, hvor din krop og følelser igen kan komme i kontakt med hinanden. Med lange dybe og blide massagestrøg sammen med udvalgte æteriske olier, vil du opnå og opleve en massage som lindre, udspænder og giver indre ro.


Før og under behandlingen vil jeg intuitiv opleve hvor blokeringerne sidder og arbejder ude fra de oplysninger jeg modtager.