Massage og triggerpunkt behandling

Massage og triggerpunktbehandling

Din massage er helt individuel og unik.


Inden din massage, taler vi kort om hvorfor du er kommet og taler om hvad dine issues er og hvor du evt. oplever smerter og spændinger. 


Ud fra vores snak formes din behandling som tager udgangspunkt i dine behov og ønsker, så du får den helt rigtig behandling som er tilpasset dig. 

 

Som supplement til din massage vil jeg i sammen råd med dig, benytte mig af nogle af nedenstående behandlingsteknikker som er

 

Øreakupunktur

Triggerpunktbehandling 

Triggerakupunktur

Cupmassage

Hot Stone massage, kun ved 90 min. behandlingen


Sammen vil disse ovenstående teknikker udgøre et yderst effektivt værktøj, som er med til at gøre mine massagebehandlinger meget løsningsorienteret.


Jeg vil som din kropsterapeut sætte både dig og hele din krop i fokus og ude fra min holistisk tilgang, vil jeg både behandle årsagen til dine symptomerne, samtidig med at jeg behandler symptomerne.  

Din massage er helt individuel og unik.

Hvad er et triggerpunkt


Et triggerpunkt findes i en irriteret og anspændt muskel og punktet vil forekomme ømt ved massage. Der kan være tale om aktive punkter, hvor der vil forekomme smerter i området eller blot henviste smerter. Det vil sige, at smerten er et andet sted end der, hvor spændingen faktisk sidder. Det kan være at der er et triggerpunkt i en skuldermuskel, som derefter forårsager smerte ind i armen.

 

At et punkt er aktivt, skyldes ofte at der er en ubalance i form af en skade eller anden problematik i det område eller der er stress i kroppen. Årsagen til et triggerpunkt kan opstå som følge af flere ting


Akut overbelastning,

Langvarig og/eller ensidig brug af muskulaturen

Svag muskulatur pga. ringe eller forkert motion

Stress i hverdagen

Vitaminmangel

 


Derfor benytter jeg ofte Triggerpunktbehandling


Som behandler ved jeg af erfaring at triggerpunktmassage eller triggerakupunktur er en af de mest effektive metode til behandling af nedenstående specifikke smertetilstande. Så har du kroniske problemer eller vanskelige muskelsmerter, kan en massage behandling hos mig hjælpe på bla.

 

Stivhed i kroppen

Spændinger i kroppen

Hovedpine & migræne-

Iskias smerter

Lændesmerter

Hold i nakken

Smerter i ryggen

Spændte kæber


Clairvoyant rådgiver & Kropsterapeut Anja Meyer Dahrup

Tyttebærvej 5, 4690 Haslev

Mobil.: 23 67 75 22

Mail.:dahrup@dahrup.dk

Cvr.:40564454

 


Balance i krop & sjæl
Mandag - Fredag
15.00 - 19.00
Lørdag - Søndag
09.30 - 14.00