Kropsterapi

Kropsterapi

Fordel ved at modtage kropsterapi 

Fordel ved at modtage kropsterapi 

Nedenstående sammensatte behandlinger som er en kombination af samtaleterapi og healing og clairvoyance rådgivning er yderst kraftfuld og virkningsfulde.


De hjælper mod mange følelsesmæssige og mentale ubalancer, som har det med at sætte sig som blokeringer i kroppens muskler, væv og indre organer og give følgende symptomer.:

 

 1. Ømme muskler og led
 2. Muskelinfiltrationer / myoser
 3. Smerter i nakke, skuldre, ryg, ben, arme etc.
 4. Hovedpine
 5. Anspændthed
 6. Uro
 7. Stress
 8. Depression
 9. Angst
 10. Sorg
 11. Traumer


 

Under og efter din healing & massage kan du opleve

 

 1. Lindring af psykiske problemer som havde sat sig som fysiske spændinger i kroppen.
 2. Velvære og afspænding.
 3. Lindring /fjernelse af gamle spændinger og andre skavanker, som nu endelige slipper taget i din krop.
 4. Personlig udvikling med dybe erkendelser og indsigter.
 5. Balance og opleve det at hvile i dig selv.Som du kan se, vil disse behandlinger gøre en stor forskel for dig, da den er fokuseret på at løse spændingerne i din krop og genskabe balance både fysisk og mentalt. Energien vil både under og efter massagen flyde mere frit og dit energi niveaue vil blive løftet. og giver mere klarhed og velvære. 

Clairvoyance og Healing

60 min kropsterapi


 1. 25 min - Clairvoyance 
 2. 30 min - Healing / Trancehealing
 3. 10 min - Afsluttende clairvoyance på din healing

 

Behandlingen indledes med en clairvoyance session hvor du også har mulighed for at få svar på nogle spørgsmål du har. Derefter vil vi gå til et tilstødende lokale, hvor du liggende på en blød briks fuldt påklædt vil modtage din healing og trancehealing. 


Underhealing vil du lytte til noget dejlig musik og der vil ikke være tale undervejs da jeg som mediet under trancehealingen har til opgave sætte sig mig til side og kun være kanal for din healing fra den åndelige verden.


Efter behandlingen vil jeg fortælle dig, hvad den åndelige verden har arbejdet med og hvorfor. Her har du mulighed for også at fortæller du om dine oplevelser.


Øreakupunktur og clairvoyance healing

75 min kropsterapi


 1. Kort indledende samtale
 2. Derefter vil du alt imens du ligger behageligt med et tæppe og lytter til meditativ musik blive behandlet i begge øre med en CE godkendt elektrisk akupunktur-pen.
 3. Derefter vil jeg sætter jeg 5 stk. Nada nåle i begge dine øre, Som er de 5 vigtige akupunktur punkter. 
 4. Derefter vil du modtage både Reiki healing og trancehealing. Der vil ikke være tale undervejs, da jeg som medie under trancehealingen har til opgave  at sidde / stå i trancen. Jeg sætter sig mig til "side" og er kun være kanal for din healing fra den åndelige verden.
 5. Efter behandlingen vil jeg videregive de budskaber der var til dig i forhold til din healing.