Lydfiler med meditationer & mindfulness

Hypnose meditation

Hypnose er et kraftfuldt værktøj, og ved at lytte til en hypnose meditation kan du skyder genvej til det ubevidste og dermed ændre uhensigtsmæssige tankemønster og blokeringer til noget mere livsbekræftende.


F.eks. hvis du er meget kritisk om dig selv og fokuserer for meget på dine mangler fremfor dine kvaliteter, så kan du med en hypnose meditation ændre dette negative tankemønster og skabe fokus på det du er god til. 

 

Meditation - Indre ro


Denne meditation kan du med fordel bruge hver dag, når du har brug for en velfortjent pause eller hvis du bare har lyst til at forkæle dig selv. Den er med til at stoppe en hver form for tankemylder og den vil give dig mulighed for at slappe af og nyde lyden fra havet.


Brug du den gerne før du skal sove, fordi så vil du hurtig opdage at den får dig til at sove mere roligt og vågner frisk og udhvilet.  

Meditation "mød din skytengel"


Ønsker du at møde din skytengel og eller har du brug for svar, så kan denne meditation forbedre din egen evne til at fornemme din egen intuition. Så lyt gerne til denne meditation, så tit du kan.

En healing rejse til dit indre


Lad dig blive guied igennem en dejlige afslappende meditation. Giv dig selv den mulighed for at opleve ro og balance i både krop og sind

Går du rundt og ønsker at slippe gamle begrænsninger og negative tankemønstre og overbevisninger , så har du nu mulighed for at få din helt egen hypnose meditation

Clairvoyant rådgiver og kropsterapeut Anja Dahrup